ARDF banner

ARDF banner

ON6VK en ON5EMM

Nieuwe banner 2023

Gisterenavond tijdens de clubavond van de UBA afdeling TLS werd de nieuwe ARDF banner voorgesteld aan de aanwezige leden. ARDF staat voor Amateur Radio Direction Finding, een techniek waarbij radioamateurs op zoek gaan naar verborgen zenders in een bepaald gebied. De nieuwe banner is ontworpen om de bekendheid van ARDF te vergroten en om de sport te promoten bij een breder publiek.

De banner is kleurrijk en aantrekkelijk, met een afbeelding van een persoon die met een richtantenne op zoek is naar een verborgen zender. De aanwezige leden waren erg enthousiast over de nieuwe banner en waren het erover eens dat het een geweldige manier is om ARDF meer zichtbaarheid te geven.

Naast de banner werden ook enkele plannen besproken voor toekomstige ARDF-evenementen en trainingen. De UBA ARDF werkgroep en afdeling TLS is van plan om deze sport nog meer te promoten en meer mensen enthousiast te maken om deel te nemen aan ARDF. Al met al was het een geslaagde avond met veel inspiratie en enthousiasme voor deze spannende en uitdagende sport.
Op 29 april zal de nieuwe banner op Maker Faire te Gent voor het eerst te zien zijn.