Region 1 Championship Roemenië

Volg ons hier dag na dag tijdens ARDF R1 Roemenië:
VOOR DE RESULTATEN KLIK HIER
5 september:

Iedereen is goed aangekomen. De vlucht en de check-in zijn perfect verlopen. Jammer genoeg hebben we 3 uur in Budapest op het vliegveld staan wachten op het busje van de organisatie die ons naar Roemenië zou brengen.

Het Belgische team slaapt in hotel Nufarul vlakbij hotel Termal. De internet verbinding  werkte eerst niet maar vandaag (6 sept) lukt het wel. Het Nederlandse team zit in het hoofdhotel. De hotels zijn redelijk, jammer dat onze kamer geen balkon heeft en stinkt naar de sigarettenrook :-((.


6 september:

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met de bossen. De training was vlakbij het hotel. De ontvangers zijn alvast op de juiste frequentie afgesteld. Morgen mogen we onze eerste wedstrijd lopen, als M40 en M60 doen we eerst 144Mhz. M70 mag als eerste de 80m band afspeuren.
De omgeving van het hotel staat hier bekend om zijn termale bronnen. Tal van zwembaden zijn hier terbeschikking tegen betaling van 25 lei ca. 6 euro per dag.
Straks om 17uur staat de ceremonie op het programma daarna nog even wat eten en dan vroeg onder de wol zodat we lekker uitgerust aan de start staan.


ON4FOX dat ben ik?
De Belgisch M70 op een rijtje.

Hopelijk is er morgen ook weer free internet 🙂 Tot morgen.

7 september:
De Belgen zijn  in de prijzen gevallen. Ons team M70 (mannen >=70) heeft de bronzen medaille gewonnen..

De winnaars van de bronzen medaille team M70Bekijk de resultaten HIER.


8 september:
De Nederlanders hebben met Jenny Fijlstra tijdens de sprint GOUD behaald. Dikke proficiat Jenny. 

De winnares Jenny
ON4CHE Kurt in actie

Dick Fijlstra

Bjorn 


9 september:
De laatste wedstrijd is gelopen. Tijdens het schrijven van dit bericht is de definitievee uitslag nog niet bekend. Zeker is wel dat niemand van de Belgen en Nederlanders in de prijzen is gevallan. Voor het mannen team M70 daarentegen zullen vermoedelijk weer de bronzen medaille mee naar huis nemen.
Nogmaals proficiat aan Maurice Van de Keere en Eric Crispijn.
de uitslag kun je hier terug vinden.
Morgenvroeg vertrekken we weer naar huis.

10 september:
Deze middag veilig en wel terug thuis aangekomen. Heel veel foto’s zijn er gemaakt en heel veel zweet is er gevloeid op de heuvels rond Oradea. Heel binnenkort post ik nog meer foto’s van dit gebeuren.

Volgend jaar gaan de wereldkampioenschappen door in Servië. Voor alle info kun je nu al surfen naar  http://www.ardf2012.org/

Voor de liefhebber, de looproute van ON4FOX 80m ARDF wedstrijd:

Plattegrond Baile felix: