Wereldkampioenschappen ARDF 2012 Servie 12/09/2012

Wereldkampioenschappen ARDF 2012 Servie 12/09/2012
Vanmorgen 6u op 6u30 eten want om 8u moesten we klaar staan om te vertrekken.
De start lag op slechts 900m van het hotel dus die verplaatsing hebben we uiteraard te voet gedaan.
De categorie M40 waar ik in thuis hoor diende 4 zenders + de terugkom zender te prikken op 80m.
Ik zag het helemaal zitten, 80m is wel mijn ding maar door het zware terrein deden mijn kuiten al snel pijn. Berg op, berg af dat is niet voor ons, platteland bewoners weggelegd. Maar goed alle zenders geprikt binnen tijd voorziene tijd al had ik maar 13 minuten over, blij dat ik er was.
Daarnet de uitslag bekeken en ik sta helemaal onderaan, blijkbaar ben ik gediskwalificeerd, waarom is mij een raadsel. Er zijn in totaal een 30 deelnemers gediskwalificeerd omdat ze door de corridor gelopen zijn, maar ik weet dat dat niet mag en heb dat dan ook niet gedaan, wat nu de werkelijk reden is? Onze team-leader zal dit op de vergadering de motivatie opvragen waarom ik gediskwalificeerd ben.
Uitslag zal pas voor morgen zijn.

Wat staat er op het programma voor morgen.
Wederom om 6u op, 6u30 eten tegen 8u30 vertrek naar de start voor de 80m sprint. Dit is een nieuwe discipline waarin je 5 zenders met trage uitzending, 5 zenders met snelle uitzending, een tussenstation de spectator en de mo dient te prikken op een zeer klein terrein. Ben benieuwd is voor mij de eerst keer.

Vandaag geen foto’s wel de uitslag die staat HIER.

Hier gezien in Servie dual-band ARDF ontvanger (2m-80m) uit Japan. (antennes voor 2m niet gemonteerd)