13012013 De Klinge 2m ARDF

13012013 De Klinge 2m ARDF
Uitslag 2m ARDF 13/01/2013 De Klinge


plaats naam tijd aantal TX punten
1 Kurt Smet 1:43:30 5 30
2 Rene Putzeys 1:30:00 2 25
3 Norbert De Meyere 1:06:50 1 22
4 Marc Vanhalst 2:06:54 5 5 buiten tijd
organisatie: Eddie De Kerf baanlegger
20

Marc Van Britsom

20

De eerste jacht van het jaar, viel wederom samen met de eerste sneeuw en echte winter temperaturen. Enkel de echte “Die Hards” die niet bang zijn van een beetje winter en die heel graag hun hobby uitoefenen ongeacht de temperaturen waren aanwezig.
Ook de ontvangers en de zenders werden op hun temperatuurs gevoeligheid getest.
De baanlegging (plaats waar de zenders dienden geplaatst te worden) was dit jaar in handen van Eddie de Kerf PA3EIF, een echte oriëntatieloper en dat hebben de deelnemers geweten. Je kunt het trouwens zien in de uitslag. 
Het grote voordeel van deze wedstrijd gelijktijdig met een OL-wedstrijd is dat je geen rekening dient te houden met de paden, je mag dus dwars door het bos lopen, en dat zijn wij niet gewoon. Op alle internationale ARDF wedstrijden is dit van toepassing dus een zeer goede training zoals deze van zondag is dus best op zijn plaats. Tijdens deze wedstrijden dien je ECHT te peilen en ook al zeggen we dat we dit kunnen, blijkt dit in de praktijk toch anders te zijn, zie uitslag. 
Mijn grote waardering gaat toch uit naar de deelnemers die de koude en de sneeuw hebben getrotseerd. Ook wil ik Eddie De Kerf bedanken voor de baanlegging vanuit het OL-standpunt.
Graag tot volgend jaar, want ongeacht het aantal deelnemers deze wedstrijd blijft op de kalender.
Marc Van Britsom ON4FOX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *